Mini Oranje Museum De 3 Ridders

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

"De Oranjes bij de Nederlanders thuis" Het Mini Oranje Museum omvat een rijke en brede verzameling objecten gerelateerd aan ons

"De Oranjes bij de Nederlanders thuis" Het Mini Oranje Museum omvat een rijke en brede verzameling objecten gerelateerd aan ons Koningshuis, zoals het door veel Nederlanders de afgelopen eeuwen is verzameld om uiting te geven aan hun warme gevoelens voor de Oranjes. Van schitterend uniek porselein tot borduurwerkjes, etc. Het is voor veel bezoekers een feest van herkenning, herinnering en verhalen. In het museum is tevens een muurschildering uit 1549 van de feestelijke intocht van Filips II te Deventer te zien.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!