Doe-tips

Voorjaarsvakantie tips in Overijssel

 • 3 minuten opladen
 • 1170 x bekeken

Maak van de voorjaarsvakantie een feest! Gelukkig mag er steeds meer en zijn er steeds meer uitjes mogelijk. Van een bezoek aan een musea tot klimmen en klauteren in een speelbos. Geniet van alles wat Overijssel te bieden heeft! Wij hebben de leukste kid-proof uitjes op een rijtje gezet!

 1. 11

  All-You-Can-Play tijdens de Voorjaarsvakantie

  Onbeperkt activiteiten spelen voor een lekkere prijs? Dat kan dit jaar tijdens de voorjaarsvakantie op Bussloo met het All-You-Can-Play Arrangement. Pitch & Putt Bussloo is de hele vakantie vanaf 19 februari elke dag open.

 2. 10

  Natuurmuseum Holterberg viert de voorjaarsvakantie

  Natuurmuseum Holterverg viert de voorjaarsvakantie! Tijdens de vakantie is er vanalles te beleven en te doen. Ga mee met een gids tijdens de gezinswandeling of doe mee met de nature experience en voor de echte wandelliefhebbers is er de stevige Holterberg hike!

 3. 9

  Lammetjes knuffelen tijdens de lammetjesdagen

  De lammetjesdagen in Overijssel bezoeken is iets wat niet mag ontbreken op je bucketlist. Een lammetjesdag is de dag dat boerderijen hun deuren openen voor kraamvisite voor hun pasgeboren lammetjes of soms kan je zelfs een geboorte meemaken!

 4. 8

  Bezoek een museum!

  Yes, de musea zijn al weer een tijdje geopend! De voorjaarsvakantie is de perfecte gelegenheid om daar gebruik van te maken! Wij hebben de 10 leukste musea voor kinderen op een rijtje gezet. Wat dacht je van het Techniekmuseum waar je als een echte uitvinder op onderzoek uit kan? Of ga experimenteren bij de Museumfabriek. Kortom, voor ieder wat wils!

 5. 7

  Actief bij de Scheg!

  Opzoek naar een actief uitje in de voorjaarsvakantie? Breng dan een bezoekje aan de Scheg! Hier beleef je een onvergetelijke dag met 20.000 m2 zwem- en speelplezier, een overdekte kunstijsbaan, diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer!

 6. 6

  Junglepark de Orchideeën hoeve

  Tijdens de voorjaarsvakantie kan een bezoekje aan de Orchideeën Hoeve niet ontbreken. Met het nieuwe jaarthema ‘Groen, gezond & gelukkig’ laten ze jouw geluksmeter naar ongekende hoogte stijgen en beleef je de meest bijzondere ontmoetingen! Maak kennis met de geldboom, onderga knuffeltherapie bij de alpaca’s en strijd mee in de gloednieuwe familieshow ‘Broodje Aap’!

 7. 5

  Vechtdal ontdekkingsreis

  Ga mee op ontdekkingsreis met professor Dianthus, botanicus van hobby en beroep, voor zijn onderzoek naar zelfverdedigingsplanten op zoek naar dat ene plantje in het Vechtdal... Wie hem daarbij wil helpen, kan vanaf de voorjaarsvakantie élke dag op pad met de Vechtdal Ontdekkingsreis van de Anjerpunten!

 8. 4

  Bezoek de Hanzesteden

  Voorjaarsvakantie in de Hanzesteden betekent veel historie, gezelligheid en prachtige natuur. Van culturele bezienswaardigheden tot mooie wandelingen, er is zoveel te beleven in de Hanzesteden!

 9. 3

  Ontdek de Twentse natuur met deze kinderroutes

  Wandelen saai? Niet met deze kinderroutes! Klim en klauter in het speelbos, ga op ontdekkingstocht en leef je uit in de natuur. Dit handige lijstje met de favoriete kidsproof-wandelingen in Twente helpt je vast. Ga samen op pad!

 10. 2

  Dierenpark Taman Indonesia

  Wel eens een gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo’s die kunnen praten? Breng een bezoekje aan dierenpark Taman Indonesia en kom oog in oog te staan met de meest bijzondere dieren!

 11. 1

  Johannes op Autoavontuur

  Het leukste uitje in de Voorjaarsvakantie. Ga met Johannes op Autoavontuur door de Koloniën van Weldadigheid. Tijdens deze leuke autopuzzelrit van ongeveer 45 km lang kom je langs alle highlights in dit unieke gebied!