Concert in de Maartjestuin

Harpconcert in de Maartjestuin

Duo Dyade twee Harpisten, Marije Vijselaar en Colet Nierop treden op in de Maartjestuin, de Maartjestuin is een Bezoekerstuin en Theeschenkerij.

Tuinconcert van Duo Dyade in de Maartjestuin

Twee harpistes Marije Vijselaar en Colet Nierop treden 4 juni 2022 om 15.30 uur op in de Maartjestuin. Inloop vanaf 15.00 uur er is een korte pauze en na afloop kunt u nog even heerlijk genieten en napraten met de artiestes en natuurlijk nog een rondje maken door de Maartjestuin. U kent de Maartjestuin misschien al van de Theeschenkerij en de Bezoekerstuin.

Duo Dyade startte in de zomer van 2010 als een nieuw sprankelend duo, bestaande uit Colet Nierop en Marije Vijselaar. Deze twee harpisten vonden de tijd rijp om hun krachten te bundelen. Wat klinkt er nu mooier dan één harp? Dat zijn twee harpen, was hun motto. Vol enthousiasme, passie en liefde voor de harp lieten deze harpistes de enorme diversiteit van de harp in hun programma’s tot hun recht komen. “Harpmuziek pur sang”. Dit evenement vindt buiten in de tuin plaats, echter bij slecht weer gaan we naar binnen. U kunt kiezen uit 2 verschillende mogelijkheden:

  1. Entree kaartje plus ontvangst met aperitief voor € 19,95
  2. Entree kaartje plus ontvangst met aperitief en na de voorstelling genieten van tapas hapjes € 29,95 De Maartjestuin, Gierwal 3, 8347JN Eesveen www.demaartjestuin.nl en www.marijevijselaar.nl Om te reserveren kunt u mailen of bellen naar info@demaartjestuin.nl 06-23927380.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,95

met Tapashapjes en aperitief is de entreeprijs € 29.95