Meertalige klassiekers in Open Air op bijzondere buitenlocaties

KING'S MEN speelt HAMLET

Energiek, toegankelijk en meertalig locatietheater op bijzondere buitenlocaties. Shakespeare zoals het bedoeld is!

HAMLET TOURT DOOR OVERIJSSEL

De Jonge Hamlet rouwt om de dood van zijn vermoorde vader en het feit dat zijn moeder zo snel met zijn vaders broer is getrouwd. De enige die hij nog vertrouwt is zijn vriend Horatio, een rol die de vier mannen van KING’S MEN gezamenlijk op zich nemen. Ze breken Hamlets zwijgen, formuleren zijn diepste levensvragen en spreken voor hem, net zo lang tot Hamlet in staat is zijn leven weer in eigen handen te nemen.

HAMLET van KING’S MEN is een modern coming of age-verhaal, hartverscheurend en toch vol humor.

KING’S MEN maakt op energieke en hartveroverende wijze de klassiekers van Shakespeare toegankelijk voor een breed publiek. In een mix van Duits, Nederlands, a little English en ’n luk Twents wordt het publiek in Shakespeares grote verhalen meegenomen. Schwierig? Bi’j gek. No fear Shakespeare! De talen smelten ineen tot een heldere vertelling die je misschien niet helemaal verstaat, maar altijd kunt begrijpen.

De voorstellingen spelen in een intieme setting op bijzondere buitenlocaties in het Duits-Nederlandse grensgebied. Het KING’S MEN ensemble bestaat uit enkel mannen. Zij spelen met veel energie, humor en nog meer testosteron talloze dubbelrollen en – net als in Shakespeare’s tijd – ook alle vrouwenrollen.

Onder de bevlogen regie van Silvia Andringa is een pakkend concept ontstaan. Haar bewerkingen van de klassiekers zijn origineel en vernieuwend. Ze worden ‘op het lijf geschreven’ van het acteursensemble en verbinden zich in een transparante speelstijl met het publiek en de actualiteit. De prachtige buitenlocaties in de grensstreek zijn het decor, de kostuums theatraal en uitgesproken, de verhalen meeslepend en direct op het publiek gericht. Bij KING’S MEN voelt iedereen zich welkom.

Meer informatie op www.kingsmen-openair.com

Wanneer

28 mei - 26 jun 2022
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 25,00

Bij het reserveren van kaarten worden eenmalig administratiekosten berekend.