Muziek

Tuinconcert met Roos Blufpand op Landgoed Hof Espelo

Natuur, cultuurhistorie, verhalen en live muziek komen op zondag 14 augustus op een bijzondere manier samen op Landgoed Hof Espelo, tijdens het live tuinconcert van de Nederlandstalige singer-songwriter Roos Blufpand die bekend staat als een van de duurzaamste artiesten van Nederland.

Roos Blufpand studeerde aan de Popacademie in Enschede, heeft inmiddels vier albums op haar naam staan en tourde langs vele theater- en popzalen in Nederland. Daarnaast maakt speelt en spreekt ze, juist vanwege haar duurzame manier van leven en werken (o.a. ambassadeur Plastic Soup Foundation en Music Declares Emergency NL), regelmatig op congressen en evenementen die met dit thema te maken hebben.

Op 14 augustus speelt Roos, samen met haar cellist Jurriaan Westerveld en toetsenist/gitarist Tobias Kerkhove, een tuinconcert op het 800 jaar oude Landgoed Hof Espelo in Enschede. De concerten worden georganiseerd door Landschap Overijssel en iGNITE! Music die in juni van dit jaar een meerjarige samenwerking aankondigden. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Enschede en i.s.m. Enschede Promotie.

Het tuinconcert duurt een uur en vindt plaats om 13:30 uur, het publiek is welkom vanaf 13.00 en na die tijd is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten met Roos en de andere bandleden.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

12,50 is voor donateurs van Landschap Overijssel.