25 jaar Twente Milieu - Fietstocht

Tour de Twente Milieu

We stellen onze locaties open voor een kijkje achter de schermen van ons mooie werk en verbinden onze locaties met een fietsroute door ons prachtige Twente.

We vieren ons 25-jarig jubileum groots op zaterdag 1 oktober met collega’s en hun families, buren, inwoners en relaties. We stellen onze locaties open voor een kijkje achter de schermen van ons mooie werk en verbinden onze locaties met een fietsroute door ons prachtige Twente. Onze enthousiaste collega’s vertellen over hun werk in afvalinzameling, beheer openbare ruimte, service en onderhoud. Kom luisteren naar hun verhaal en bewonder onze mooiste en nieuwste voertuigen!

Gezinstocht Voor de gezinstocht is er keuze uit negen routes met verschillende afstanden die starten op onze Twente Milieu locaties. Bij elke route hoort een fietskaart met knooppunten. Per route ziet u op de kaart wat er te zien is en welke faciliteiten er op de locaties zijn. Stel zelf uw fietstocht samen door één of meerdere route(s) te fietsen! Onze locaties zijn open van 09.00 uur tot 15.00 uur. U kunt starten op elk gewenst tijdstip. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Sportieve toertocht De sportieve toertocht - voor de actieve wielrenner - start vanaf onze locaties in Almelo, Hengelo en Enschede. Er is keuze uit vijf verschillende afstanden. Onderweg zijn er pauzepunten in Borne, Haaksbergen en Oldenzaal. De toertocht is georganiseerd in samenwerking met DFC De Twickel Trappers. U kunt je aanmelden via Fietssport. De kosten hiervoor zijn € 5,00.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis
Voorverkoop
€ 5,00

Gezinstocht: gratis. Toertocht: 5,00 euro.