Haal het beste uit jouw fietscomputer

Workshop 'Fietscomputers met GPS' i.s.m. Wahoo

Gebruik jij net als veel andere fietsers jouw fietscomputer met gps vooral om je route te bepalen? Zonde, want hij kan nog zoveel meer! In deze workshop vertelt Wahoo-expert Otto Pelleboer over de vele functionaliteiten van de Wahoo Elemnt Bolt en de Elemnt Roam. Hij laat je ervaren hoe je het beste uit je gps haalt.

Gebruik jij net als veel andere fietsers je fietscomputer met gps vooral om je route te bepalen? Zonde, want hij kan nog zoveel meer! In deze workshop vertelt Wahoo-expert Otto Pelleboer over de vele functionaliteiten van de Wahoo Elemnt Bolt en de Elemnt Roam. Hij laat je ervaren hoe je het beste uit je gps haalt.

Van de basis tot expert-tips

We beginnen met de basis van hoe je het best een route over Strava-segmenten kunt uitstippelen. Verder gaan we in op de noodtoets en hoe je het uiterste uit je training haalt met de QuickLook-LED-lampjes, die je vertellen of je je boven of onder een bepaald trainingsdoel bevindt (denk aan wattage of hartslag).

Dit en nog veel meer komt aan bod in een anderhalf uur durende workshop met voldoende ruimte voor vragen. Wie daarna graag de theorie in praktijk omzet, nodigen we uit voor een ritje, buiten op je eigen fiets of binnen op de Wahoo Kickr. Voor wie nog geen gps heeft zorgen wij voor testexemplaren.

Deelname

Deelname is gratis. Meld je aan: Kom langs, bel (0570 203110) of mail ons via .

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
gratis