Educatie

Govert Schilling geeft theatercollege over het heelal in het ZINiN Theater

Waar komen we vandaan? Hoe zijn we geworden wie we zijn en waar gaan we naar alle waarschijnlijkheid naartoe? Govert Schilling is de aangewezen persoon om deze vragen te beantwoorden vanuit het oogpunt van het heelal.

Govert Schilling probeert ingewikkelde zaken begrijpelijk te maken en het publiek te inspireren met verrassende inzichten uit de wereld van de sterrenkunde.

Op zijn geheel eigen, toegankelijke wijze belicht Govert Schilling in deze lezing de geschiedenis van het ontstaan van het heelal. In begrijpelijke taal en op humoristische wijze maakt Govert inzichtelijk wat we wel kunnen zien, maar ook wat we niet kunnen zien.

Freelance wetenschapsjournalist voor gerenommeerde (internationale) media Govert Schilling is freelance wetenschapsjournalist, publicist, auteur en presentator. Hij schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland, o.a. voor de Volkskrant, Eos magazine, Science, New Scientist, Sky & Telescope en BBC Sky at Night.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze lezing zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50
CJP prijs
€ 10,00