Expositie

Alle gekheid op een stukje!

Ter ere van het 5-jarige bestaan van het Marius van Dokkum Museum in Hanzestad Harderwijk trakteer Marius van Dokkum de stad met een nieuwe tentoonstelling. Collega en vriend Jan van Haasteren is gevraagd om gedurende het jubileumjaar te exposeren in het Stadsmuseum Harderwijk. Jan van Haasteren is bekend van zijn wereldberoemde puzzels. De tentoonstelling “Alle gekheid op een stukje! 10 jaar Studio Jan van Haasteren” geeft een kijkje achter de schermen van zijn studio en is te zien vanaf mei 2023 tot begin januari 2024.

In 2023 bestaat het Marius van Dokkum Museum alweer 5 jaar. Dat gaat in heel Harderwijk op allerlei manieren gevierd worden.

En wie jarig is trakteert! Marius van Dokkum geeft de stad, haar inwoners en bezoekers een geweldige tentoonstelling cadeau, waarin humor vanzelfsprekend de hoofdrol speelt. Hij heeft zijn vriend en collega Jan van Haasteren uitgenodigd om in het jubileumjaar te exposeren in Stadsmuseum Harderwijk. Jan van Haasteren is wereldberoemd met zijn vrolijke puzzels en geeft in deze spetterende tentoonstelling een kijkje achter de schermen van zijn studio. “Alle gekheid op een stukje! 10 jaar Studio Jan van Haasteren” is vanaf mei 2023 tot begin januari 2024 te zien in Stadsmuseum Harderwijk.

Dat wil je toch niet missen?

Wanneer

1 mei - 1 jan 2024
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 5,00

Museumkaart gratis
VriendenLoterij VIP-kaart gratis