Kofferbakverkoop, boekenmarkt en kleedjesfestijn

Kofferbakverkoop

Op onze gezellige Boel bent u van harte welkom op Hemelvaartsdag. Gezelligheid, terasjes, kofferbakverkoop, boekenmarkt en kleedjesfestijn.

Vanaf 09.00 uur tot 14.00 uur bent u van harte welkom op het Thijplein om gezellig te komen snuffelen in andermans kofferbak voor dat ene theepotje of antiek hebbedingetje.

Voor de boekenwormen staat er een grote kraam met boeken voor u uitgestald. Ook dit jaar mogen de kinderen op het plein hun spulletjes verkopen op een kleedje. Verder is er voor de kinderen een klein draaimolentje en een springkussen. Het rad van fortuin draait ook weer rond voor de mooiste prijzen en de verenigingen staan weer  op de markt om hun kas te spekken met overheerlijke pannenkoeken en fruitbakjes. In ons kulturhus de Cocer kunt u naar een kleine expositie kijken van onze plaatselijke kunstenaars. Mocht u van dit alles geen genoeg krijgen en u wilt lekker nog even nagenieten of zomaar onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige muziek en zang met vrienden door brengen? Maak dan gebruik van één van de terrassen Eetcafe de Bisschop of cafetaria Jimmy.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 10,00

Kofferbakverkoop plek.