Muziek

Gratis concert twee koren.

Het koor Kantilene uit Aalst in Belgie zal samen met de Oratorium vereniging COV uit Steenwijk een kort concert geven in De Kleine kerk, Vrouwenstraat 5 in Steenwijk. Het vind plaats op zaterdag 20 mei , aanvang 19h30 en afsluiting ongeveer 20h45. De toegang is gratis.

Op zaterdagavond 20 mei zullen de koren COV Steenwijk en Kantilene uit Aalst in België een kort concert geven in De Kleine Kerk, Vrouwenstraat 5 in Steenwijk. Het programma belooft een mooie mix te worden van klassieke werken en lichtere stukken.

COV Steenwijk zal onder andere werken van Bach en Lauridsen ten gehore brengen, terwijl Kantilene met een lichter repertoire zal komen. Het optreden zal worden besloten met een gezamenlijke uitvoering van het Ave Verum van de Belgische componist Peter Benoît.

COV Steenwijk heeft een lange geschiedenis en heeft door de jaren heen vele prachtige werken uitgevoerd. Kantilene staat in België bekend om haar dynamische en veelzijdige optredens en heeft een unieke stijl die zowel klassieke als moderne stukken omvat.

Het concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer tot 20.45. De toegang is gratis.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis