Muziek

Ribs en Polka's

Ribs en Polka's is een buitenevenement met optredens van Die Alte Hasen, Poelepetaten en Eschländerkapel

Op zondag 25 juni vindt de 5e editie plaats van het buitenevenement Ribs en Polka’s en tijdens dit eerste lustrum is er een bijzonder en verrassend muzikaal programma.

Om 14.30 wordt Ribs en Polka’s 2023 geopend door Die Alte Hasen. Dit zijn de ‘oude rotten’ in het vak, zeven ervaren muzikanten met een gedeelde liefde voor de Böhmische blaasmuziek. Stuk voor stuk hebben ze jarenlange ervaring in verschillende blaaskapellen in Twente en omstreken, nu zijn ze verenigd in Die Alte Hasen. Met enorm veel plezier delen ze hun passie voor muziek met het publiek.

Van de oude rotten gaan we naar de jeugd want om 15.30 uur verzorgen de Poelepetaten een stukje onvervalste rock ter afwisseling van de blaasmuziek. De Poelepetaten noemen zichzelf “een oersound dreunend door elk stukje lichaam. Een bak energie en show borrelt los uut het oosten van het land. De pens vol power en goeie zin”. Ze brengen covers van o.a. Normaal, Joving en Bökkers, maar ze gaan ook samen met de Eschländerkapel enkele nummers brengen. Boerenrock met polka’s, een bijzondere combinatie.

Vanaf 16.00 uur treedt de Eschländerkapel zelf op en verzorgt een uur vol met heerlijke polka’s, marsen en walsen. De afterparty is voor de Poelepetaten, vanaf 17.00 uur zorgen zij nog een uurtje voor de decibellen in De Geuren. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een buitenbar en zorgen onze heren en dames voor overheerlijke ribbetjes en hamburgers van de smoker barbecues!

De toegang is gratis, er zijn banken en stoelen maar je mag ook je eigen tuinstoel of picknick kleed meenemen naar Park De Geuren in Hellendoorn. Zondag 25 juni, 14.30-18.00 uur, Park de Geuren, Hellendoorn. www.eschlanderkapel.nl

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Gratis entree!