Dickens Festijn

15 December 2018

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven.

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden.

Het Dickens Festijn vindt plaats op 15 en 16 december, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het festijn wordt jaarlijks bezocht door ruim 120.000 bezoekers.

Toegang Dickens Festijn De toegang is gratis. Wel dient er rekening gehouden te worden met een wachttijd bij de toegang. De wachttijd kan oplopen tot 1,5 uur. Toegang is alleen mogelijk via de Keizerstraat (t.h.v. de Schouwburg). Bezoekers worden via dranghekken in de Keizerstraat en Brinkpoortstraat naar de ingang (t.h.v. de Walstraat) geleid, waar het publiek groepsgewijs wordt binnengelaten.

Locatie

Locatie

Ingang: hoek Walstraat/Keizerstraat, ingang wachtrij: Keizerstraat

Website
www.dickensfestijn.nl

Wanneer

  • -