Storytelling in fotografie, beeld en geluid

De Stad Verbeeldt

Stichting De Stad Verbeeldt heeft de ambitie om' storytelling in fotografie, beeld en geluid' te versterken in Zwolle en de regio Oost Nederland.

Zij maakt gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties op het gebied van: fotografie, film, AV, Virtual Reality, animatie, gaming, crossmediale producties en multimediale producties.

Er zijn drie programmalijnen: 1. tentoonstellingen: expositie Zilveren Camera Canon 2018 en expositie Terzijde van Ton Broekhuis, Huis van de Fotografie | Noorderlicht Groningen. Fotosalons voor professionals en gevorderde amateurs, wedstrijd De Stad Verbeeldt en de tentoonstelling De Stad Verbeeldt; 2. Werklabs, ateliers voor amateurs (beginners en gevorderden), wedstrijd De Stad Verbeeldt en een tentoonstelling De Stad Verbeeldt; 3. Werklabs, ateliers voor wijkbewoners, amateurs en leerlingen/studenten in de wijk de Binnenstad en Aalanden in Zwolle, wedstrijd en tentoonstelling De Stad Verbeeldt in de wijk. Voor meer informatie zie: www.destadverbeeldt.nl of Facebook De Stad Verbeeldt.

Wanneer
  • -
  • -
Prijzen
€ 5,00 Entreeprijs Volwassenen
€ 2,50 Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Entree: Zilveren Camera Canon 2018 volwassenen: 5,00 euro p.p.
Entree: Zilveren Camera Canon 2018 leerlingen/studenten: 2.50 euro p.p. vanaf 6 jaar
Entree: rondleiding onderwijs p. groep 15 deelnemers: 15 euro per groep o.l.v. een docent
Entree: rondleiding volwassenen p. groep van 15 deelnemers: 25 euro p. groep.
Meer informatie: Fotosalons, werklabs, ateliers op www.destadverbeeldt.nl en Facebook De Stad Verbeeldt of info@destadverbeeldt.nl, programmamanager Fieke van 't Riet, 06 22218109.

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
Zoek advies!