zangworkshop met hapjes na afloop

Sing It & Bites

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In deze workshop gaan we, onder leiding van zangcoach Juliette Dumoré samen zingen. Iedereen is welkom, of je nu zingen kunt of niet. Na afloop zijn er heerlijke hapjes. De opbrengst is ten bate van boerinnen in Kenia, om hen een uitweg te bieden uit de armoede.

Zingen is een inspirerende activiteit, waarin je onderlinge verbinding kan ervaren. In deze workshop mag je jezelf laten horen. Alles is goed. Ook als je denkt dat je niet kan zingen….misschien is deze workshop dan juist wel voor jou bedoeld. Met zangcoach Juliette Dumoré gaan we ontdekken wat er mogelijk is binnen een groep nieuwsgierig mensen, die zich laten uitdagen. Het repertoire wordt eenvoudig opgebouwd van eenstemmig naar meerstemmig. Soroptimisten zijn vakvrouwen, met een breed scala aan beroepen en expertises, die zich inzetten voor elkaar en voor anderen. Daarbij wordt vooral aan vrouwen en kinderen gedacht. De opbrengst van de “Sing It & Bites” komt ten goede van het landelijke project van Unie van Soroptimisten. Wij verwachten met deze actie in ieder geval twee boerinnen in Kenia te kunnen adopteren. Deze boerinnen krijgen een startkapitaaltje en de nodige ondersteuning bij de uitvoering van het boerenbedrijf. Zij krijgen scholing over gewassen, zaden, biologische pesticiden, mestgebruik en opvang van regenwater in watertonnen. Ook krijgen ze voedingsleer en marktkennis over de opbrengst van gewassen. Op het gezamenlijke proefveld staat een kas en een paar bijenkasten. Zo kunnen ze straks honing en kaarsen van bijenwas maken. In Kenia lopen kinderen regelmatig brandwonden op, doordat de vrouwen koken op open vuur. Dankzij onze gift leren de boerinnen slow cookers te maken en een oventje van klei met een pijp naar buiten. Zo is er geen rook meer in de keuken en kunnen hun kinderen in de keuken huiswerk maken, terwijl moeder aan het koken is. Een zonne-energie lamp zorgt voor licht, zodra de zon onder is.

Wanneer
Prijzen
€ 30,00 Entreeprijs
€ 25,00 Voorverkoop

Vroegboekkorting t/m 22 maart 2020, daarna volle prijs

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!