Gezinswandeltocht, leuk voor kinderen

Boerenland familie wandel- en puzzeltocht (8,5km)

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Leuke wandeltocht door en rondom Bathmen voor het hele gezin. Inschrijven start vanaf 18 november afhankelijk van de dan geldende maatregelen en is verplicht en vol=vol. Neem opa en oma, papa en mama mee en kom wandelen.Lopen mag met max 2 volwassenen of met 1 huishouden.

De zondagmiddag is gereserveerd voor een gezellige familiewandeling. Onderweg is er geen rustpunt, maar iets lekkers meenemen kan natuurlijk altijd. De tocht is 8,5 km lang en er is een leuke puzzelwedstrijd voor kinderen. Loop gezellig mee! Inschrijven is verplicht en de start is verdeeld in blokken, zodat de wandelaars mooi verspreid starten. Het is de bedoeling dat je start op de tijd waar je voor hebt ingeschreven. Het eerste blok is tussen 12.00 en 12.30 uur, het tweede blok tussen 13.00 en 13.30 uur en het laatste blok is tussen 14.00 en 14.30 uur.

Natuurlijk geldt dat u thuisblijft bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Ook als iemand binnen het gezin of huishouden ook koorts en/of benauwdheid heeft, dan moet u thuisblijven. Houd je aan de volgende RIVM-richtlijnen: • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen. • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. • Schud geen handen. • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Meelopen is op eigen risico. Hier kunt u Inschrijven

Wanneer

Prijzen
€ 5,00 Entreeprijs
€ 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

€ 5,-- per persoon is inclusief iets lekkers. Kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Inschrijven kan via de website van Bathmen.nl. Als je via de website inschrijft, dan betaal je € 1,35 admin.kosten per boeking.

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Stichting Bathmen Promotie.
Zoek advies!