Hemelvaart4daagse Delden

Van donderdag t/m zondag vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Er kan gekozen worden uit 4 verschillende routes van 30 en 50 km.
Routes zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

De start en finish van de HemelvaartFiets4daagse vinden plaats in het centrum van Delden. Dit historische stadje met vele prachtige monumentale gebouwen maakt deel uit van de gemeente Hof van Twente. Naast Delden behoren ook Bentelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo en vele buurtschappen tot deze gemeente. Vlakbij het centrum van Delden ligt het bekende kasteel Twickel, dat deel uitmaakt van het grootste landgoed van Nederland met zo’n honderdvijftig boerderijen, twee watermolens, een watertoren en houtzagerij.

Inschrijven kan op alle startdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Alle dagen zal er vertrokken worden vanaf Eetcafé de Burgemeester.

Er kan gekozen worden uit 4 verschillende themaroutes van 30 en 50 km . Geniet van het mooie landschap en de Twentse gastvrijheid. De routes zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers

Een 4-daagse kaart kost € 10,- per persoon. Een enkele dag meefietsen is ook mogelijk! Een dagkaart kost € 3,50 per persoon.

Hemelvaart Fiets4daagse is van 13 t/m 16 mei 2021

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Een 4-daagse kaart kost € 10,- per persoon. Een enkele dag meefietsen is ook mogelijk! Een dagkaart kost € 3,50 per persoon.