Heimland 2021

Shakespeare Take Away (12+)

Heimland de Zomer gaat beginnen! Ook in 2021 zijn er op verschillende momenten voorstellingen. Heimland trapt af met Shakespeare Take Away (12+).

Wie kent de verhalen van William Shakespeare niet? Twee acteurs nemen de toeschouwers vol passie mee en spelen met hun hulp één van zijn bekende tragedies: Richard 3. Deze wandeling geeft je op heel ongedwongen en uiterst komische wijze een onmisbaar stukje theatrale kennis mee. De elementen uit de omgeving dragen sterk bij aan de beveling. Moord, liefde, eerzucht en jaloezie. Dat kan alleen maar goed gaan als je er met volle teugen van geniet. Om ongelukken en wraakgevoelens echt helemaal uit te sluiten wordt er gewerkt met zwaarden en kronen van karton.

Tip: trek goede wandelschoenen aan!

Reserveren
Reserveren kan voor €7,50 per persoon hier of bij Herberg de Pol aan de balie. Maximaal 30 deelnemers kunnen per keer mee.

Heimland 2021
Het oorspronkelijke driedaags evenement in Diepenheim is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Heimland de Zomer door zal in 2021 het publiek weer vermaken op de verschillende momenten gedurende de zomermaanden. Één groot podium in het kleinste stadje van Overijssel: het theaterfestival Heimland. Elke voorstelling is volledig of op zijn minst gedeeltelijk in Diepenheim gemaakt en/of voorbereid.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 7,50