In familievoorstelling Je moet een beetje vies worden ontdekken twee dansers wat het is om vrienden te zijn.

Je moet een beetje vies worden

Lust jij ook graag appels? Ik dans, ren en vlieg graag rond en heel soms heb ik een beetje hulp nodig... als ik jou help, help jij mij dan ook?

In familievoorstelling; Je moet een beetje vies worden ontdekken twee dansers wat het is om vrienden te zijn. In een wereld vol obstakels en hindernissen hebben de dansers één doel en dat is vallen, opstaan, plezier maken en samen ontdekken wat ervoor nodig is om de ander een vriend te kunnen noemen. De dansers zijn klaar om er helemaal voor te gaan, maar dan ontdekken zij dat hun rugzak toch wat zwaarder is dan ze hadden gedacht. Hoe kan dat nou?

Een speelse, energieke danstheatervoorstelling gemaakt en gedanst door SQUARE3. Dit collectief bestaat uit Rebecca Wijnruit en Jill Bloemsma. Een voorstelling die laat zien hoe een rugzak het spelen, het bewegen, het dansen moeilijker maakt, maar ook laat zien dat er een manier is om elkaar te helpen. Misschien worden de dansers daardoor wel een beetje vies, want wat zit er nou toch in die rugzakken?
Een voorstelling die gaat over vriendschap, obstakels maar vooral over samen plezier maken, met dynamische bewegingen en opzwepende muziek, kun je bijna niet rustig blijven zitten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want samen ontdekken we nog veel meer.

Wanneer

-