Camping Dennenlust

Zandhuizerweg 19, 7587LA De Lutte

Recreatieoord Dennenlust in De Lutte is een gezellige familiecamping, gelegen aan het riviertje “De Dinkel” aan de rand van het schitterende natuurgebied “Lutterzand”, één van de mooiste plekjes van Twente.

Sportieve ontspanning en een gemoedelijke sfeer in het mooie Twente.... Recreatieoord Dennenlust in De Lutte is een gezellige familiecamping, gelegen aan het riviertje “De Dinkel” aan de rand van het schitterende natuurgebied “Lutterzand”, één van de mooiste plekjes van Twente. In de omgeving zijn veelzijdige recreatiemogelijkheden, oa wandel-en fietsroutes of een dagje naar een van de karakteristieke plaatsen in de omgeving. In het voor-en naseizoen is recreatieoord Dennenlust uitermate geschikt om in alle rust van de natuur te genieten.

Op het terrein zijn 2 zwembaden; één voor volwassenen en één voor kinderen. Voor de sportieve ontspanning zijn er twee sportvelden en twee speeltuinen.

Er is een ruim en modern toiletgebouw met onder meer een invalidendouche, een babyruimte, wasserette en er is, naast de diverse doucheruimten, zelfs een ligbad.

In het restaurant met TV kunt u diverse versnaperingen gebruiken. Het restaurant is geschikt voor gezelschappen tot 250 personen en biedt u de mogelijkheid voor het houden van partijen, droppingen, familiefeesten, bedrijfsfeesten, enz. Bovendien heeft het restaurant de mogelijkheden om te barbecuen. Er is een bar en cafetaria, met een terras.

Tevens vindt u, in het hoogseizoen, op Recreatieoord Dennenlust een recreatieteam. Zij verzorgen droppingen, zeskamp, sport en spel, o.a.: hengelwedstrijden, puzzeltochten, klootschieten, een sportdag, enz. Er is ook de gelegenheid om te badmintonnen, volleyballen of voetballen. Af en toe komt ook een andere camping ons bezoeken om tegen ons te spleen. Een deskundig team probeert u het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor de jongeren zijn er in het jeugdhonk diverse mogelijkheden voor ontspanning. Er worden allerlei leuke spelletjes georganiseerd, o.a.: tafeltennis, videofilms, disco en bingo voor de kleintjes.

Contactgegevens

Camping Dennenlust

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Voorzieningen voor scootmobiel
Ligging
  • checkmark Aan het water
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark Landelijk gelegen
Faciliteiten camping
  • checkmark Animatie in hoogseizoen
  • checkmark Honden toegestaan
  • checkmark Outdoor Zwembad
Faciliteiten camperplaats
  • checkmark Honden toegestaan
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!