Vakantiewoning De Smid

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Luxe en vrijstaande vakantiewoning in het natuurrijke Mander in Noord-Oost Twente. De woning is compleet en gezellig ingericht met luxe woonkeuken, zitkamer, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Internet/wifi is gratis beschikbaar.

Niet ver van de kaasboerderij 't Hoepel ligt de vakantiewoning “De Smid” aan de weg Tubbergen-Uelsen. Zoals de naam al doet vermoeden, was er naast de woning vroeger een smederij. De smederij is gesloopt en op die plek is een geheel nieuwe schuur gebouwd met ruimte voor fietsen en een ruim overdekt terras, vanwaar u een heerlijk uitzicht hebt over de prachtige weilanden en houtwallen die de Twentse natuur te bieden heeft.

Op het overdekte terras kunt u heerlijk genieten, terwijl u zicht hebt over de royale binnenplaats en het weiland dat u ter beschikking heeft voor sport en spel. Trampoline, mini-glijbaan en trapskelter met aanhanger staan klaar voor de liefhebbers

Vanuit de woning kunt u direct de natuur in om te fietsen of te wandelen in de prachtige omgeving. Er zijn vele routes uitgezet in de regio en er is ruim aanbod voor diverse vormen van dagrecreatie. U kunt uw fietsen in de naastgelegen schuur afgesloten stallen en er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Wie wil er nou niet met gezin, familie of groep naar Vakantiewoning “De Smid” om volledig tot rust te komen in het “Dal van de Mosbeek”, uniek gebied bij uitstek. Wij zien graag uit naar uw komst, u bent van harte welkom!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!