Hotel Elburg

Hotel Elburg gelegen in het centrum van Hanzestad Elburg, een prachtig vissersstadje op de Veluwe. Geniet van de leuke winkeltjes, fiets,-en wandelroutes en de authentieke vissershaven.

Voor jong,-en oud genoeg te doen; midgetgolfbaan, bowlen, E-Chopper huren of de Hanze Escaperoom in de Vischpoort van Elburg. Ook voor cultuur, musea én watersport bent u in Elburg aan het juiste adres!

Boutique Hotel Elburg

Elke standaardkamer heeft haar eigen sfeer ‘’gezellig & knus’’. Voor de langere verblijven met meer comfort is er ook een Grote Standaardkamer of onze Deluxe Suite. Alle hotelkamers zijn voorzien van een heerlijke regendouche, televisie en koffie,-thee,-en water faciliteiten. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel, je voelt je hier welkom en geliefd! S’ ochtends kan je genieten van het royale ontbijtbuffet, (h)eerlijke koffie, warme broodjes, ei naar keuze, zoet,-en hartig beleg, american pancakes en véél meer lekkernijen..
TIP! Verras jouw reisgenoot met een luxe ontbijt op bed

Stadcafé de Tapperij ‘’Aan boord van een handelsschip’’

Bij binnenkomst stap je aan boord van een nagebouwd handelsschip van de Hanzestad Elburg, het pand dateert al van 1765. Het is authentiek in een modern jasje. Je bent hier welkom voor een tapasproeverij, daghap ‘’Wat de pot schaft’’ of je geniet van een lekkere borrel aan de bar,-of op het terras! Er wordt tapas uit de wereldkeuken geserveerd, er is voor iedereen wel iets bij wat hij,-of zij lekker vindt.
TIP! Proef eens ons huisbier Captain Jake Weizen

‘’Zalig genieten bij, Hotel Elburg en de Tapperij!’’

voorzieningen

Faciliteiten hotel

  • Familiekamers
  • Gratis Wifi
  • Parkeerplaats aanwezig

Wifi

  • Gratis Wifi