Erve 'n Pier

Erve 'n Pier is prachtig gelegen aan de voet van de oostkant van het nationaal park "De Sallandse Heuvelrug" (Holterberg) . Onze boerderij ligt aan de rand van Holten en Rijssen in buurtschap de Lichtenberg. Vanaf de snelweg A1 gemakkelijk bereikbaar.Op onze locatie kunnen wij u verschillende vormen van verblijfsrecreatie aanbieden.Het is tevens uw ideale startpunt voor uw fiets of wandeltochten.

Erve 'n Pier is prachtig gelegen aan de voet van de oostkant van het nationale park "De Sallandse Heuvelrug" (Holterberg) aan de rand van Holten en Rijssen en vanaf de A1 gemakkelijk en snel bereikbaar. Ook Nijverdal is dichtbij. De afstand van Erve 'n Pier tot het winkelcentrum van deze drie plaatsen is maar 5 kilometer. En, als u daar behoefte aan heeft, binnen een straal van 25 kilometer vindt u een aantal grotere steden die het bezoeken meer dan waard zijn.

In de voormalige vrijstaande boerderij zijn twee moderne functionele appartementen voor 2 tot 4 personen gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Ieder boerderij-appartement is voorzien van een moderne keuken, magnetron, een oven met 4 pits-gasstel, een vaatwasser en wasmachine.

De badkamer heeft een ruime douche met vaste wastafel. In de gezellige door een C.V. verwarmde woonkamer met eethoek en zithoek staan vanzelfsprekend een radio en een televisie aangesloten op de schotel waardoor een rijk aanbod aan zenders aanwezig is. In de ruime woonkamer kunnen in overleg eventueel enige tijdelijke extra slaapplaatsen worden gecreëerd.

U hoeft geen linnengoed en handdoeken mee te nemen, want ook daar is al voor gezorgd!

Kijkend uit het raam of zittend voor uw boerderij ziet u aan de horizon de contouren van Rijssen. U geniet van prachtige luchten en een vrij uitzicht over de landerijen die doortrokken zijn van wandelpaden.

Wanneer u achter de boerderij de Lichtenbergerweg schuin oversteekt bevindt u zich al op de uitlopers van de Holterberg met zeer veel onverharde en verharde fiets- en wandelpaden die u dwars door de uitgestrekte bossen leiden, maar u altijd weer laten uitkomen bij één van de omliggende dorpjes, buurtschappen of stadjes. Voor natuurliefhebbers is de omgeving een waar paradijs. En zoals zovelen al zeiden: "Erve 'n Pier staat op een waarlijk unieke plek."

openingstijden

Het hele jaar geopend.

Contactgegevens

Erve 'n Pier

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Invalidentoilet

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen