Zintuigentuin

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Een plaats waar natuurlijke materialen en objecten tot fraaie exposities uitgroeien waarbij de zintuigen worden geprikkeld.

Een plaats waar natuurlijke materialen en objecten tot fraaie exposities uitgroeien waarbij de zintuigen worden geprikkeld. Composities worden bepaald door kennis, toeval en natuur.

De zintuigentuin van Albert Greveling, waar hij voor plezier en gezondheid heel vaak bezig is met veelal natuurlijke materialen. Composities worden bepaald door kennis, toeval en natuur. Geuren, kleuren en smaken maken samen met afbeeldingen uit het verleden een bezoek tot een rustpunt in het drukke leven. Een plaats waar natuurlijke materialen en objecten tot fraaie composities uitgroeien waarbij de zintuigen worden geprikkeld. De tuin bevindt zich aan de einde van de Van der Meulenstraat (doodlopend) naast de oude begraafplaats.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door IJsseldelta Marketing.
Zoek advies!