Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti

Eetsalon Menzing is een veelzijdig bedrijf met gevoel voor lekker en betaalbaar eten en al sinds 1974 gevestigd aan de Eibergsestraat 23 te Haaksbergen. Met een trendy en sfeervol interieur en een modern food-concept probeert Eetsalon Menzing kwaliteit te bieden en alleen het beste is goed genoeg.

Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de producten, maar ook voor de kwaliteit van de medewerkers. Het uitgangspunt is een schone en heldere zaak, een hygiënische keuken en een opgeruimde en heldere omgeving. De gast verwacht kwaliteitsproducten, persoonlijke aandacht en een bediening die snel en vriendelijk is en dit alles biedt Eetsalon Menzing tegen aantrekkelijke prijzen.

Ijssalon Menotti

Naast Eetsalon Menzing is IJssalon Menotti gevestigd. Voorheen was dit één bedrijf, maar om wat meer exclusiviteit te bieden en de routing te verbeteren, heeft de familie Menzing er begin 2010 voor gekozen om de eetsalon en ijssalon los van elkaar te koppelen. Zo is IJssalon Menotti ontstaan: een trendy, heldere en frisse ijssalon, waar iedereen van jong tot oud welkom is en waar u vriendelijk geholpen wordt door een jong en enthousiast team.

Het schepijs van IJssalon Menotti wordt dagelijks vers bereid op ambachtelijke wijze volgens traditionele recepten op basis van zuivel en vers fruit. Dit gebeurt met de nieuwste ijsmachines in een moderne ijskeuken, waarin ook de klant een kijkje kan nemen. Het ijs bestaat uit natuurlijke grondstoffen en is royaal gevuld met verse vruchten, pure chocolade of volop noten.

Van harte welkom!

Lange werkdag gehad? Lekker gewinkeld in het centrum van Haaksbergen? Of heeft u een stuk gewandeld of gefietst? Dan is dit hét moment om uzelf te trakteren op een heerlijke maaltijd bij Eetsalon Menzing om daarna te genieten van een lekker ijsje bij IJssalon Menotti. U bent van harte welkom!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!