Boode in Bathmen

Genieten van verrukkelijk eten en fijn gezelschap op een fantastische trendy locatie: welkom in de Brasserie van Boode in Bathmen! De

Genieten van verrukkelijk eten en fijn gezelschap op een fantastische trendy locatie: welkom in de Brasserie van Boode in Bathmen!

De Brasserie is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Bij ons kunt u terecht van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur voor zowel een uitgebreid 3-gangendiner als voor een snelle hap of een borrel aan de prachtige bar. Iets speciaals te vieren? Neem dan eens plaats aan de Chef’s Table in de keuken van Boode. De Chef’s table is geschikt voor gezelschappen van 10 tot ca.18 personen. Onze chef-kok zal u hier verrassen met de heerlijkste gerechten!

Bij Boode in Bathmen kunt u ook terecht voor bedrijfsfeesten, borrels, bruiloften en verjaardagsfeesten, jubilea, presentaties, seminars, trainingen en kleinschalige beurzen. Makkelijk bereikbaar vanaf de A1, gratis parkeren voor de deur, midden in het groen. Origineel, fris en eigentijds. Boode innoveert continu en verrast haar relaties keer op keer.

Een feest met personeel of relaties heeft een bijzonder karakter. Het moet aan uw doelstellingen voldoen. In een sfeer en setting die daaraan bijdraagt. Boode in Bathmen heeft daarvoor alle faciliteiten en zalen in diverse stijlen. Beschikt u zelf over een locatie? Dan komen wij graag naar u toe om de catering te verzorgen. We zijn namelijk gespecialiseerd in full service catering, waarmee we u volledig ontzorgen.

Capaciteit locatie Boode in Bathmen: 10 tot 2200 personen

Enjoy life, enjoy Boode!