Restaurant Loetje Gorssel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Met de opening van Loetje Gorssel in april 2016 kon ook de Achterhoek kennismaken met de inmiddels beroemde biefstuk van Loetje. Een

Met de opening van Loetje Gorssel in april 2016 kon ook de Achterhoek kennismaken met de inmiddels beroemde biefstuk van Loetje. Een biefstuk van de ossenhaas, geserveerd in de eigen jus, indien gewenst met witbrood en/of frites en salade. In de randstad en omstreken een zeer populair stukje vlees. ‘Zo bereidde oma het ook,’, is een veel gehoorde opmerking in het restaurant van Loetje, ‘maar stiekem is deze nóg lekkerder…’

Loetje Groep heeft diverse vestigingen in het land: in Amsterdam (5x), Ouderkerk a/d Amstel, Laren, Overveen, Bergen, Utrecht, Breukelen en Rotterdam. En dus ook in hartje Gorssel. Loetje is gevestigd in een eeuwenoud pand dat beschikt over een ruim restaurant, een royaal terras (in de zon en in de schaduw) met jeu de boulesbaan, een grote zaal voor feesten en partijen, een hotel met tien kamers en ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Goede buur van Loetje is Museum MORE, het grootste museum op het gebied van Nederlands Modern Realisme, dat zeker (ook) een bezoekje waard is. Het museum en Loetje vormen een ideale combinatie, zo blijkt. Veel gasten van Loetje Gorssel brengen eerst een bezoek aan het museum en komen naderhand bij Loetje voor een kopje koffie met wat lekkers, voor een heerlijke lunch of voor een voortreffelijk diner. Maar ook als tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht door de omgeving van Gorssel is Loetje een welkome aanwinst.

Naast de ossenhaasbiefstuk staan er diverse andere vlees- en visgerechten op de kaart, waaronder Loetje’s hamburger, schnitzel, tonijnbiefstuk, maaltijdsalades en broodjes. Kortom; voor ieder wat wils!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!