Tastoe

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Tastoe zit aan een dorpsplein in Holten met twee mooie terrassen. Het is een horecagelegenheid met een warme en gezellige sfeer.

Zeven dagen in de week serveert Tastoe in Holten met veel enthousiasme en kwaliteit, bijvoorbeeld een lunch met vers belegde broodjes of een fair-trade kop koffie. Om de kwaliteit van de koffie te garanderen volgen de medewerkers regelmatig barista trainingen.

Verder schenkt Tastoe diverse wijnen en veel lekkers van de Tap. Bovendien kunt u heerlijk tafelen en genieten van (streek)gerechten. Omdat ze bij Tastoe alles met de puntjes op de T doen, geven ze ook een bier en wijnadvies op de kaart. Zo komt het eten en drinken het beste tot zijn recht komen. Proeven en beleven, daar draait het allemaal om bij Tastoe aan de Smidsbelt in Holten.

Omdat Tastoe een onderdeel uit maakt van Kulturhus Holten behoort samenwerking met diverse partijen tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het theater, dat ook geschikt is voor congressen, een trouwzaal en vergaderzalen.

Tastoe aangeraden door Misset Horeca lees het artikel >>

1 April t/m 31 Augustus
Maandag t/m Zaterdag
Vanaf 10:00 uur
Zondag
Vanaf 11:00 uur

1 September t/m Maart 31
Maandag t/m Zaterdag
Vanaf 11:00 uur
Zondag
Vanaf 12:00 uur

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
  • checkmark In het centrum
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
Zoek advies!