Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In restaurant Rhodos kun je genieten van overheerlijke Griekse gerechten, met diverse specialiteiten en de mooiste wijnen. Gastheer Aslan ontvangt je op zijn eigen manier en zorgt voor een onvergetelijke avond.

Aan de Korte Haaksbergerstaart in Enschede is al meer dan 25 jaar het Griekse restaurant Rhodos gevestigd, een plek waar lekker eten en gastvrijheid elkaar treffen.

Na de ouzo van het huis binnen de huiselijke sfeer genieten van overheerlijke Griekse specialiteiten gecombineerd met uitstekende wijnen. Op de uitgebreide menukaart vindt je diverse vlees- en visgerechten maar ook zijn er verschillende vegetarische maaltijden.

Kom genieten van de huiselijke en typisch Griekse, ontspannen sfeer. De Ouzo staat koud!

Contactgegevens

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Daghap
  • checkmark Grieks
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!