Museum De Oude Aarde

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In het hart van 't pittoreske Giethoorn loopt u over een sfeervol bruggetje zó het oudste museum van Giethoorn binnen: Museum 'De

In het hart van 't pittoreske Giethoorn loopt u over een sfeervol bruggetje zó het oudste museum van Giethoorn binnen: Museum 'De OudeAarde'. Al sinds 1969 dé inspirerende thuisplaats voor één van 's Nederlands mooiste collectie mineralen en fossielen, verzameld uit de moederschoot der aarde. Naast een museum hebben we ook een winkel. Voor elk budget vindt u hier souvenirs of geschenkartikelen van of met edel-en sierstenen. Maar ook is er een ruime keuze aan mineralen en fossielen. Bent u 'in' voor iets zéér bijzonders? Bekijkt u dan eens onze fraaie collectie zilver en gouden sieraden, uiteraard smaakvol gecombineerd met edelstenen. Ook organiseren wij kinderfeestjes en schoolreisjes.

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!