Natuurkampeerterrein De Klashorst

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Avontuurlijk kamperen, tussen uitgestrekt bos, de vecht en landerijen ligt in het Vechtdal dit unieke natuurkampeerterrein in de gemeente Hardenberg.

Buitengewoon genieten op natuurkampeerterrein De Klashorst

Tussen uitgestrekt bos, de vecht en landerijen ligt in het Vechtdal dit unieke natuurkampeerterrein in de gemeente Hardenberg. Wil je avontuurlijk kamperen met een klein tentje, met zo weinig mogelijk spullen, in de ruige natuur? Of liever zo luxe mogelijk, maar wel met de maximale beleving van het buiten zijn? Het kan allemaal! Er is zijn drie trekkershutten, een Tipitent en een Safaritent.

Accommodaties op Natuurkampeerterrein De Klashorst

 • Met eigen tent of caravan
  Natuurkampeerterrein De Klashorst biedt kampeerplekken vrij in de ruimte, aan de bosrand, met uitzicht over een weids landschap of besloten tussen bomen en struiken.

 • Trekkershut, De Grashopper
  Deze avontuurlijke, puur-natuur, romantische blokhut met grasdak geeft jou zowel binnen als buiten het ultieme midden-in-de-natuur gevoel!

 • Trekkershut, Het Basishutje
  De echte avonturiers die alle mooie plekken van het Vechtdal willen zien kunnen overnachten in het basishutje.

 • Trekkershut, Skyte NatureLodge
  De Skyte bestaat grotendeels uit glas, waardoor je één bent met de natuur.

 • Tipitent
  Koken op een buitenkeuken en jezelf warm houden met een houtkachel. Dat is wat het overnachten in de Tipitent uniek maakt!

 • Safaritent
  Dichtbij de natuur, maar niet inboeten op comfort. Dat kan in de prachtige Safaritent.

Op avontuur in de bossen: Bushcraft!

Bushcraft, klinkt stoer en dat is het! Het komt er namelijk op neer dat je met beperkte middelen overleeft in de natuur en de natuur respectvol behandeld. Bushcraft wordt gedaan door leergierige avonturiers, die de eigenaardigheden van sommige bomen en planten willen leren kennen, wildsporen willen ontdekken en overlevingstechnieken willen zien. Bushcraft is er voor mannen, vrouwen én ouders met kinderen. In dit artikel lees je meer over Buschcraft in het Vechtdal.

Het échte kampeeravontuur begin bij Natuurkampeerterrein De Klashorst!

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
 • checkmark Aan het water
 • checkmark Bij het bos
 • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
 • checkmark Gratis Wifi
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!