Drostes Boerderijlodges en Wellness

Naar buiten, geniet van het plattelandsritme! Behalve Droste's dineren en logeren, onze hedendaagse herberg in Tubbergen, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw intrek te nemen in een van onze prachtige boerderijlodges gecreëerd op diverse boerenerven in Twente. Gewoon de fijnste vakantie op het platteland!

Boerderijlodges zijn hippe studio’s gecreëerd op oude boerenerven in leegstaande schuren of boerderijen verdeeld over divers locaties in Twente, hét landgoed van Nederland.

De lodges zijn een beetje van de boer en een beetje van Droste. Op die manier is de authenticiteit en de kwaliteit gewaarborgd. Design in het ritme van het platteland. Kenmerkend voor de boerderijlodges is het moderne open interieur met een aantal vaste elementen zoals de goed uitgeruste keuken en de bedstede. Dat alles vorm gegeven op een ingetogen manier met behulp van natuurlijke materialen. Geprobeerd is de oudheid ook van binnen zoveel mogelijk zichtbaar te maken. De ligging van de lodges is uniek en garandeert een landelijk uitzicht en een rustige omgeving. U vindt de boerderijlodges op verschillende boerenerven in Twente. Gemiddeld zijn er 4 lodges op een boerderij. Doordat het boerengezin zelf ook woonachtig is op deze locaties, is de persoonlijkheid en kleinschaligheid voelbaar.

Wellness Droste's wellness is een aanbod van ontspanningsarrangementen gecombineerd met een verblijf in een boerderijlodge in Twente. Onderscheidend in kleinschaligheid, authenticiteit, stilte en prachtige natuur. In samenwerking met gepassioneerde en professionele mensen. Terug-naar-de-basis, zo noemt Droste's deze programma's. Dichtbij huis volledig tot jezelf komen en je balans weer opzoeken.......