Rustpunt Boerderij "De Brummel".

U bent van harte welkom op het Rustpunt. Het zelfbedieningsterras is open als het bord aan de weg staat. Koffie, thee, limonade met een heerlijke plak huisgemaakte cake staan voor u klaar. Naar wat het seizoen te bieden heeft worden produkten van eigen erf verkocht.

Boerderij "De Brummel": In buurtschap Egede, een buitengebied van gemeente Hellendoorn, ligt Boerderij "De Brummel" tussen het Overijssels kanaal en de Regge. De Boerderij stamt uit 1908 en is daarna verbouwd tot wat het nu is. In 2008 is het "kokhuus"(met "kokkepot") en het "huusie"(oud buitentoilet) volledig gerestaureerd en weer in gebruik. Het toiletbezoek is een ware belevenis, het ziet eruit als in 1908 maar voldoet aan de eisen van 2012 Het erf, de fuchsia tuin, het "kokhuus"en de kikkerpoel zijn te bezichtigen.

Rustpunt: U bent van harte welkom op het Rustpunt. Het zelfbedieningsterras is open als het bord aan de weg staat. Koffie, thee, limonade met een heerlijke plak huisgemaakte cake staan voor u klaar. Naar wat het seizoen te bieden heeft worden produkten van eigen erf verkocht.

Theearrangement: Op afspraak theearrangement "Op de thee bij Til" met huisgemaakte producten, eventueel in combinatie met een wandeling,speurtocht, fietstocht,workshop of boerenwellness. [www.boerderijdebrummel.nl](http://www.boerderijdebrummel.nl

Gehandicapten:
redelijk geschikt voor gehandicapten, op afspraak is er eventueel een verpleegkundige aanwezig.

Honden aangelijnd toegestaan

openingstijden

Van april tot eind oktober, bij mooi weer. Verder op afspraak. Op zondag gesloten.

voorzieningen

Type

  • Natuur