Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Zwarte Dijk 37, 7776PB Slagharen - Reserveer nu

In het attractiepark rol je van het ene avontuur in het andere avontuur. Blijf slapen op het vakantiepark!

Beleef het avontuur in attractiepark Slagharen

Ontdek attractiepark Slagharen in meer dan 30 attracties, wervelende shows en parades, uniek straattheater, lekker eten en drinken en nog véél meer leuks. In het attractiepark rol je van het ene avontuur in het andere avontuur. Reis in een paar stappen van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of ga je liever op ontdekkingstocht door Jules Verne Adventureland? Wil je weten hoe indianen vroeger leefden? Laat je dan in American Indian meenemen naar het verleden en waan je even echte indiaan!

Waterpark in Mexicaanse sferen

In het nieuwe waterpark Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen, 10 glijbanen en een bubbelbad voor 70 personen! Op warme zomerse dagen kun je verkoeling zoeken in Sunny Beach in de Wigwamwereld. Een waterspeeltuin omgeven door een strand mét heuse palmbomen, waar je heerlijk kunt relaxen op de comfortabele strandbedden.

Blijf slapen op het vakantiepark en geniet van de attracties in je achtertuin

Het avontuur gaat door! Met zoveel attracties heb je aan één dag niet genoeg. Daarom kan je in attractie- en vakantiepark Slagharen ook blijven slapen. Boek een compleet ingericht vakantiehuisje, lodge, wigwam of campingplek voor het hele gezin en stap vanuit je verblijf rechtstreeks de achtbaan of het reuzenrad in. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen?!

Meest kindvriendelijke vakantiepark

Je verblijft op een luxe camping met 229 sta-plekken in de prachtige omgeving van het Vechtdal. Of je nu komt met de camper, caravan of tent, de camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis moderne sanitaire voorzieningen. Wist je dat Attractiepark Slagharen is in 2016 uitgeroepen tot ‘meest kindvriendelijke vakantiepark van Nederland'?

Tip: Zowel op de aankomst- als de vertrek dag maak je de hele dag gratis gebruik van de attracties!

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen hét dagje uit in Overijssel

Driemaal over de kop in de achtbaan. Carnaval vieren in het oude en ritmische New Orleans of een spetterende boottocht door het Wild Westen. Het meest avontuurlijke dagje uit in Overijssel beleef je in Attractiepark Slagharen. Dit pretpark heeft, verdeel over zes themagebieden, meer dan 30 attracties, shows, parades en straattheater voor jong en oud. Kortom, er valt zoveel te beleven dat één dag eigenlijk te kort is. Geen probleem! Blijf gewoon gezellig met z’n allen slapen, op de camping of in één van de vele verhuuraccommodaties. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een pretpark te wonen!

Attractiepark Slagharen; Pretpark en waterpark in één!

Voor de echte waterratten biedt Attractiepark Slagharen het Waterpark Aqua Mexicana. Hier waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Het Waterpark is maar liefst 5200 m2 groot en heeft 10 glijbanen, waaronder enkele hele grote interactieve met special effects, geluid en 3D animatie. Ook aan de kleintjes is gedacht. Zij kunnen zich vermaken in één van de waterspeelplaatsen en van de glijbaan roetsjen of onder het watergordijn door rennen.

Een achtbaan in je voortuin. Dat is overnachten bij Attractiepark Slagharen

Stel je voor… Je wordt ’s ochtends wakker en stapt zo vanuit je woonkamer de achtbaan of het reuzenrad in. Niet alleen leuk voor de kinderen ook fijn voor papa en mama. Terwijl de kinderen zich prima vermaken en van de ene naar de andere attractie rennen, drinken zij in alle rust nog even een kopje koffie op het terras. Bij attractiepark Slagharen kun je overnachten op de camping of één van de vele leuke accommodaties huren.
Durven jullie het avontuur aan te gaan? Bezoek de website van Attractiepark Slagharen en boek vandaag nog jullie dagje uit, weekendje weg of vakantie!

Contactgegevens

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

voorzieningen
  • checkmark Actief
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • checkmark Honden toegestaan
Zwembaden
  • checkmark Outdoor Zwembad
  • checkmark Overdekt zwembad
Toegankelijkheid
  • checkmark Aangepaste OV halte
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
  • checkmark Bruikbaar toilet
  • checkmark Invalidentoilet
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!