Lekker zwemmen, ook met slecht weer!

1 minuten opladen
355 x bekeken
4
De Scheg

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwem- en speelplezier. Kom zwemmen, spelen en ontdek de wildwaterbaan en andere attracties als de glijbaan met lichteffecten, het IJsplein, schommels, kabelbaan, skelterbaan, buikschuifbaan en meer…

meer informatie
3
Zwembad Tijenraan

Trek een paar baantjes in het wedstrijdbad of plons via de 68 meter lange glijbaan in het recreatiebad. Laat je meevoeren in een stroomversnelling en verwen jezelf eens in het bad met extra warm water van 32,5 ºC, in één van de kruidenbaden of in de zonnestudio.

meer informatie
2
Het Ravijn Nijverdal

In ons recreatiebad is het water ook lekker warm (circa 31,5 graden). We gebruiken dit bassin als instructiebad voor zwemles en doelgroepactiviteiten. En met de aanwezigheid van een uitdagende glijbaan voor kinderen en een peuterbadje is dit ook bij uitstek het bad om lekker samen te recreëren.

Meer informatie
1
Landal de Hellendoornse Berg

Op Landal de Hellendoornse Berg is er waterpret voor jong en oud. Met de glijbaan en stroomversnelling kunnen de kinderen zich uren vermaken, terwijl de volwassenen heerlijk tot rust kunnen komen op de bruisbank.

meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden