De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

Restaurant

Bij de Blanckenborgh ervaar je puur genieten. Van culinair verrassende gerechten, ongedwongen gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. In zowel het klassieke, met linnen gedekte restaurant, in de hippe KITCHENBAR en op het parkachtige terras kun je genieten van alles wat de Blanckenborgh je te bieden heeft.

Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe zij graag koken. De jonge chef, Brian Raamsteeboers voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten, dat is wat je kunt verwachten.

Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en het herkennen van de wensen van gasten maken een bezoek aan het restaurant altijd weer tot een pure beleving. Van een kop koffie, een borrel met iets lekkers, lunch, diner, vergadering of tot een onvergetelijk (huwelijks)feest, vanzelfsprekend staat kwaliteit hoog in het vaandel.

VVV Cadeaubonnen

De Blanckenborgh is tevens acceptant van de VVV Dinercheque.

Contactgegevens

De Blanckenborgh

voorzieningen

Keuken

  • Frans

Ligging

  • Bij het bos