Kleinlangevelsloo - Biologisch made easy Supermarkt

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kleinlangevelsloo Biologische Boerderijwinkel van het Jaar 2018!! Biologische boerderij. Vlees en melk van eigen grasgevoerde koeien. Vlees van eigen grasgevoerde buffels.

Het biologische boerderij met grasgevoerde koeien voor de melk en een kudde buffels die worden gehouden voor het vlees. Maar het is ook een biologische supermarkt in het bos. Je vindt er alle producten die je nodig hebt om een volledige maaltijd mee te koken - plus alles voor ontbijt, lunch en tussendoor.

Dagelijks vers brood, zuivel, groente, fruit en kruidenierswaren? Dat kan, het is ook een webshop met bezorging aan huis. Natuurlijk is iedereen altijd welkom op ons erf.

Biologische Boerderijwinkel van 2018

De jury was onder de indruk van de hartelijkheid van de medewerkers en het grote assortiment in de winkel, het grote aantal lokale leveranciers, de lokale betrokkenheid, de vele activiteiten en de diversiteit.

Contactgegevens

Geschreven over deze locatie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!