Boerderijwinkels in Salland

 • 3 minuten opladen
 • 441 x bekeken

De lekkerste streekproducten zoals zuivel, groente en fruit, vlees en thee uit Salland koop je natuurlijk bij de boerderijwinkels. Waar de producten vers van het land komen en jij ze kunt kopen om thuis heerlijke gerechten mee te maken! In heel Overijssel worden ook heerlijke bieren gebrouwen en verkocht.

 1. 9

  Landwinkel de Knapenvelder

  Of het nu dagverse zuivel is of vlees van eigen koeien, scharrel eieren uit de streek of Nieuwe Aardappelen, bij de Knapenvelder bent je aan het juiste adres! Aangevuld met verse groente en fruit, krentemik van de warme bakker of een ijsje... als het om eten gaat dan is (bijna) alles er wel.

 2. 8

  Recreatiebedrijf de Maathoeve

  In deze streekwinkel kun je gezellig winkelen en even zitten genieten van een kopje koffie of thee. In de vernieuwde winkel kun je (bijna) alles vinden voor je gezonde maaltijd. Van molenbrood, boerenkaas tot een heerlijk stukje vlees uit de streek. Ook voor een streekpakket op maat, een boerenpizza of boerentapas kun je hier terecht!

 3. 7

  Fruitteeltbedrijf van Vilsteren

  Bij Fruitteeltbedrijf van Vilsteren worden verschillende soorten zomerfruit geteeld. Daarnaast worden er in de landwinkel ook producten van andere boerderijen verkocht, waaronder zuivelproducten en groente en fruit. Laat de kinderen spelen in de speeltuin en geniet zelf op een picknickbank van het prachtige uitzicht op de boomgaard onder het genot van een ijsje of kopje koffie.

 4. 6

  Oonse Boerderieje Haarle

  Hier kun je terecht voor allerlei streekproducten, kwaliteitsvlees, kaas, cadeau artikelen en handgemaakte (kinder-)kleding. Het vlees wordt hier verwerkt, vacuüm verpakt en diep gevroren verkocht. Rundvlees, vakensvlees (wroetvarken), kip, pan-klare vleesproducten én authentieke vleesproducten zijn te koop. Kom het zelf proeven in de boerderijwinkel!

 5. 5

  IJsboerderij Rosahoeve

  Ambachtelijk boerenijs wordt bij IJsboerderij Rosahoeve gemaakt van de melk van eigen koeien. In de ijssalon op de boerderij kun je terecht voor een ijsje, sorbet of koffie met gebak. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin kun je plaatsnemen op het terras. Op zondag kun je zelfs een kijkje nemen in de stallen.

 6. 4

  Bökkers Mölle

  In de ambachtelijke bakkerij worden de lekkerste broden en koeken gebakken, rechtstreeks op de ovenvloer! Van heerlijk hip desembrood tot klassiekers als echte Twentse krentenwegge en kruidkoek. Puur natuur, van ons eigen meel en zonder overbodige toevoegingen. De winkel is iedere zondag open zodat je hier de lekkerste producten kunt kopen.

 7. 3

  Overesch

  In boerderijwinkel Overesch kun je terecht voor diverse biologische producten zoals groente- en fruitpakketten, broden, zuivel, vlees en aardappelen. De meeste producten komen van eigen land of dieren en zijn in harmonie met de natuur gemaakt, dat proef je! Het assortiment wordt aangevuld met producten van andere boerderijen. De boerderijwinkel ligt naast de skybox met zicht op de varkensstallen. Kom je gauw een keer langs?

 8. 2

  Kleinlangevelsloo

  Voor een echte boerderijwinkel moet je zijn bij Kleinlangevelsloo. Deze voormalige vakensstal is nu een gezellige winkel waar je terecht kunt voor biologische producten. Onder andere rauwe melk, rundvlees, buffelvlees en kaas worden hier zelf gemaakt. Daarnaast zijn er ook diverse producten van lokale leveranciers te koop.

 9. 1

  Suydbroek

  Boerderijwinkel Suydbroek bestaat uit een zelfbedieningsruimte en een winkel. In de zelfbedieningsruimte kun je elke dag terecht voor verse eieren, zuivel en pannenkoekpakketten. In de winkel wordt vlees van eigen koeien verkocht en daarnaast kun je er terecht voor producten van boerderijen uit de regio.