Paastip! De lekkerste Paasgerechten van Sallandse ondernemers om thuis op tafel te zetten

 • 3 minuten opladen
 • 1063 x bekeken

Het Paasweekend ziet er dit jaar anders uit dan we gewend zijn. We kunnen niet naar het restaurant voor een heerlijke Paasbrunch of met de hele familie erop uit. Restaurants bij jou in de buurt hebben daarom een Paaspakket samengesteld waarmee je thuis een heerlijke brunch of gourmet op tafel zet. Zo maak je van dit Paasweekend toch iets bijzonders.

 1. Paaspakketten uit Raalte

  Wil je in plaats van een bezoekje brengen met Pasen iemand verrassen? Met een ROV Paas cadeaupakket gaat dat zeker lukken! Kies uit 3 pakketten: ontbijtpakket à € 30,-, borrelpakket à € 35,- of een cadeaupakket à € 50,-. Bestellen kan tot en met vrijdag 10 april tot 14.00 uur. Afhalen kan op zaterdag 11 april.

 2. Paasbrunch of BBQ-pakket van Brasserie Dertien

  Een luxe Paasbrunch at home. Bestellen voor vrijdag 13.00 uur. Gratis thuisbezorgd in Heeten en omstreken tussen 11.00 en 13.00 uur. Daarnaast hebben we een Burger at home Bbq pakket. Bestellen voor zaterdag 12.00 uur met of zonder speciaal bier om af te halen. Brasserie Dertien doet het voor tijdens “the master” via een livestream op zondag 16.00 vanaf ons terras!

 3. Brunchbox van Lemonade

  Trakteer jezelf of een ander met Pasen op een brunchbox. Het doorgeven van je bestelling kan tot vrijdag 10 april 16.00 uur. De boxen zijn eerste en tweede paasdag tussen 11.00 en 15.00 uur af te halen. Kies voor een 'original' of 'deluxe' en geniet van heerlijke broodjes, een smoothie, wrap en andere huisgemaakte lekkernijen!

 4. Oonse Boerderieje

  Wil jij ook gourmetten met de paasdagen? Bestel je gourmetschotel dan bij Oonse Boerderieje voor €5,90 p.p. en haal deze zaterdag 11 april vers bij ons op.

 5. High-Tea van Bij van Bruggen

  Een feestelijke high-tea van Bij van Bruggen. Dit keer niet in het theehuis, maar gewoon aan je eigen tafel! Plaats je bestelling voor 10 april 18.00 uur. Voor het afhalen of bezorgen (Deventer, Diepenveen, Schalkhaar) kun je kiezen voor 1e of 2e Paasdag tussen 10.00-12.00 uur of 13.00-15.00 uur. Van taartjes tot de heerlijke thee die je van Bij van Bruggen gewend bent.

 6. Paasbrunch en aspergediner van Van Dam Catering

  Geniet van een lekker verse Paasbrunch bij je thuis. Onder andere aspergesoep, broodjes en fruitsalade komen op tafel voor €17,50 p.p. Ook een compleet diner kan worden besteld bij Van Dam Catering, met asperges als hoofdgerecht. €21,95 p.p. Bestel vanaf 2 personen en binnen een straal van 10km gratis bezorging tussen 12.00 en 14.00 uur.

 7. Gourmet of barbecue met Food2Taste

  Niet zo'n zin in een brunch, maar wel in gourmetten of barbecuen met het gezin? Dan ben je bij Food2Taste aan het juiste adres. Speciaal voor Pasen bestel je hier barbecue- en gourmetschotels, salades en sausen. Bestellen kan t/m 9 april.

 8. Paasbrunch van Tante Stoof

  Een heerlijke Paasbrunch voor thuis. Met soep, broodjes, salades en een toetje zet je een Paasbrunch op tafel waar het hele gezin van kan genieten. Voor €15,50 per persoon kun je de brunch op 11 april ophalen tussen 15.00 en 17.00 uur.

 9. Take-away pancakes van Laurel's

  Geniet thuis van de lekkerste pannenkoeken! Zaterdag, zondag en maandag staat Laurel's voor je klaar. Je kunt online bestellen tot 16.00 uur en telefonisch bestellen vanaf 16.00 uur. Afhalen tussen 17.00 en 20.00 uur.

 10. Buffet van Catering Bielderman

  Pak je het liever wat groter aan, maar toch gezellig thuis met het gezin? Catering Bielderman biedt voor Pasen warme en koude buffetten aan vanaf 4 personen in verschillende prijsklassen. Alles uit eigen keuken en de kwaliteit die je van Catering Bielderman gewend bent.

 11. Paasmenu van De Budde

  De Budde bezorgt op 1e en 2e Paasdag een overheerlijke, uitgebreide brunchbox bij je thuis. De brunchboxen worden tussen 10:00 en 12:00 uur gratis thuisbezorgd. Liever ’s avonds een culinair 3-gangen Paasmenu? Ook dat kan geregeld worden. Bestellen kan t/m vrijdag.

 12. Paasspecials van Ethuus de Kokkerieje

  Kies je voor klassieke asperges, een heerlijke stoofschotel met vis of gebakken brie met pijnboompitjes? Deze Paasspecials maken van elke eettafel een feest. Reserveer van tevoren, €10,00 per gerecht. Bestellen van de uitgebreide menukaart is natuurlijk ook mogelijk.