Verrassende routes

Tweede Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse

  • 2 minuten opladen
  • 6854 x bekeken

Ook dit jaar (2021) kan de tradionele editie van de Sallandse Wandelvierdaagse, vanwege corona-maatregelen, niet doorgaan. Wel kun je dit jaar de tweede Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse lopen.

Wandelgids

Wandel zelf de SW4D door middel van de speciaal voor deze editie ontworpen wandelgids. Deze bevat vier wandelroutes die elk langs een Sallandse stad of dorp loopt. Hiermee kun je zelf kiezen wanneer je de wandelroutes loopt en hoe lang je erover doet. Elke route heeft ook een eigen verhaal over de plaats waar de route langs voert. Zo is de SW4D niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Genoeg om over te kletsen terwijl je door de mooie landschappen van Salland wandelt. Elke route heeft twee stempelposten. Hier kun je zelf en helemaal coronaproof je eigen stempel zetten. Heb je alle acht stempels verzameld? Bij de wandelgids ontvang je ook een speciale pin. Deze kun je na afloop trots opspelden om iedereen te laten zien dat jij hebt deelgenomen aan deze bijzondere (eenmalige) editie!

Bestellen

Bestel de wandelgids met medaille voor €10,- (exclusief €1,95 verzendkosten) hier of bij één van de vier verkooppunten in Salland:

  • Schulten Lederwaren Herenstraat 14, 8102 CP Raalte
  • Nobach Wethouder G.J. Kuiperstraat 2, 8121 AM Olst
  • Albert Heijn vd Worp Marktstraat 2 4, 8141 GC Heino
  • COOP Alfring Butzelaarstraat 21, 8105 AP Luttenberg

Kijk voor meer informatie over de SW4D op www.sw4d.nl.

Overnachten in de buurt

Ben je op zoek naar een locatie om te overnachten in de buurt van de startpunten van de wandelroutes? Het hele jaar kun je een speciaal arrangement bij hotel De Zwaan in Raalte boeken. Kies voor 1, 2, 3, of 4 overnachtingen vanaf €65,- p.p.p.d. inclusief de wandelgids met medaille. Wil je ergens anders in Salland overnachten, kijk dan eens op deze pagina voor diverse overnachtingslocaties. Zo kun je in je eigen tempo genieten van de schoonheid die Salland te bieden heeft.

Geïnspireerd geraakt en benieuwd naar andere mooie wandelroutes in Salland? Bekijk ze hier!