Inmiddels zijn we aardig gewend aan de 1,5 meter samenleving. Toch blijft het onzeker welke uitjes of activiteiten je nog wel kunt doen of beter even kunt laten. Gelukkig is er nog veel mogelijk in Overijssel. Met de ruimte in de Overijsselse natuur zijn er zelfs coronaproof groepsuitjes te ondernemen. Maar ook in de steden zijn er volop mogelijkheden. Bekijk hier onze 1,5 meter uitjes en laten we samen zorgen voor veilig recreëren in Overijssel.

Thuis op tour in Overijssel

De meeste uitjes en natuurgebieden zijn ondertussen geheel corona-proof gemaakt. Maar bekijk je ze toch liever vanaf de bank? VisitOost presenteert een interactieve kaart vol video’s en virtuele tours. Vanaf de bank reist u door onze (eigen) provincie en geniet u van de mooiste natuurgebieden en uitjes. Bekijk de kaart hieronder.

‘3 Op Reis Dichtbij’ ontdekt Overijssel

Of wij nog andere manieren weten om Overijssel vanaf de bank te ontdekken? Ja zeker! Het BNNVARA-programma ‘3 op Reis’ ging dit jaar dichtbij op reis en ontdekte het on-Nederlandse Overijssel. De redactie van het programma is daarom op zoek gegaan naar de mooiste bestemmingen en inspirerende verhalen in eigen land. En daarin mocht Overijssel niet ontbreken. Klik hier voor informatie en om de afleveringen terug te kijken.

De leukste plekken

Bekijk op de kaart