Bed en Breakfast Overijssel

Unieke overnachtingen

Overnachten tijdens een korte vakantie of weekendje weg in iets anders dan een vakantiehuisje of hotelkamer? Boek dan eens voor één of meerdere nachten een van de leuke bed en breakfasts in Overijssel. Slaap in een authentieke Bed en Breakfast in de historische stadsharten van Zwolle of Zutphen. Tijdens een overnachting Over de IJssel worden jullie verwend door zeer gastvrije mensen door middel van een welkomstdrankje, een heerlijk ontbijt en vaak ook tips om de omgeving te ontdekken op een andere manier. In Bed en breakfasts in Overijssel kun je heerlijk genieten.

Bed en Breakfast in Overijssel

Overijssel heeft een zeer ruim aanbod aan unieke Bed en breakfasts. Wat vinden jullie er van om eens te slapen in een authentieke hooiberg? Kijk bijvoorbeeld eens bij “De Heide Hoeve”. Jullie proeven hier de warme sfeer van het boerenleven. Met een beetje geluk ontdekken jullie tijdens het ontwaken een schaapherder die langs komt met zijn kudde. Erg leuk is ook de “Hamshorst”, een heerlijk afgelegen bed en breakfast in Overijssel. Het is hier zo stil, jullie horen hier zelfs geen autoverkeer in de verte. Heerlijk ontspannen met vogelgeluid op de achtergrond. Ondertussen ontbreekt het jullie niet aan luxe, zelfs een buitensauna is aanwezig in deze B&B.

Boek een overnachting in een Bed en Breakfast midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden of aan de uiterwaarden van de IJssel. Slaap aan unieke straatjes, in oude pakhuizen of in een oud postkantoor. Laat je verrassen door het unieke aanbod aan overnachtingsadressen in Overijssel. Zowel in de zomer als in de winter is er genoeg te doen, kijk voor het aanbod van evenementen in de agenda en combineer dit met jullie weekendje weg in een Bed en Breakfast.

Boeken

Kijk voor het volledige aanbod van overnachtingen eens rond op Overdeijssel.info en pak snel je agenda erbij en prik een datum waarop jullie er weer eens even heerlijk een weekendje of een paar dagen tussen uit gaan. Elke bed en breakfast is gelegen in een omgeving waar het fantastisch wandelen en fietsen is. Geniet van de omgeving, de cultuur en evenementen in Overijssel tijdens jullie vakantie. Boek een bed en breakfast in Overijssel en laat je verrassen!

 1. B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

  Adres
  Grote Looweg 4, 7495TL Delden

  Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Hoeve de Haar is een officiële gemeentelijke trouwlocatie.

 2. B&B Het Gildenhuisje

  B&B Het Gildenhuisje

  Adres
  Groenestraat 148, 8262VL Kampen

  Luxueus en stijlvol slapen in een Rijksmonument in het centrum van Kampen? De B&B heeft vier unieke gastenverblijven waar je heerlijk kunt verblijven.

 3. Logies en Ontbijt Boven Haven

  Logies en Ontbijt Boven Haven

  Adres
  Boven Havenstraat 9, 8261LH Kampen

  Pension Boven Haven is gesitueerd in een pand dat rondom 1880 is gebouwd en aan maximaal 5 personen overnachtingen biedt.

 4. Het Klooster van Dalfsen

  Het Klooster van Dalfsen

  Adres
  Oosterstraat 8, 7721CL Dalfsen

  Overnachten in een voormalig nonnenklooster en ontbijten in de authentieke kapel. Proef de bijzondere sfeer van Het Klooster van Dalfsen in het bruisende Vechtdal.

 5. Hotel Gaia

  Hotel Gaia

  Adres
  Schapenzandweg 3, 7431PZ Diepenveen

  Echt uitrusten midden in de natuur...... Hotel Gaia betoverd de nacht met prachtige kamers vol beleving. Je slaapt in hogere sferen. In Egyptische, bijvoorbeeld.

 6. De Huttert

  De Huttert

  Adres
  Nieuwe Twentseweg 3, 8105SE Luttenberg

  Recreatiebedrijf De Huttert is hét adres voor een heerlijke vakantie. Midden in de prachtige landelijke streek Salland in Overijssel hebben (of halen!) wij alles in huis voor een uniek verblijf.

 7. De Kruidenhoeve

  De Kruidenhoeve

  Adres
  Den Oosterhuis 10, 7707PE Hardenberg

  De Kruidenhoeve is gelegen in het buitengebied van Balkbrug, grenzend aan het mooie Reestdal en vlakbij het oude Jodenvonder. Het vonder is in december 2007 geheel gerestaureerd.

 8. B&B ''Haamstede''

  B&B ''Haamstede''

  Adres
  Kanaaldijk 17, 8355VJ Giethoorn

  In een gedeelte van onze boerderij "Haamstede" bevindt zich een prachtig appartement voor 2 pers., waar u zeer geriefelijk kunt

 9. De Zwaluwhof

  De Zwaluwhof

  Adres
  Zwarteweg 7a, 7722LA Dalfsen

  Ruimte, luxe en comfort te midden van een natuurgebied en vijf landgoederen, op 5 km afstand van Zwolle, ligt deze sfeervolle accommodatie met een schitterend weids uitzicht over de landerijen.

 10. B&B 'Aan de IJssel'

  B&B 'Aan de IJssel'

  Adres
  Nilantsweg 53, 8041 AP Zwolle

  Zoekt u de rust van het platteland maar wilt u toch dichtbij het centrum van Zwolle overnachten, dan bent u bij Bed & Breakfast ‘Aan de IJssel’ aan het juiste adres!

 11. Gastenboerderij De Ziel

  Gastenboerderij De Ziel

  Adres
  Deventerdijk 5, 7478 RR Diepenheim

  ‘De Ziel’ ligt op landgoed Westerflier. Op een korte afstand vindt u ook museumboerderij ‘Erve Brooks’, watermolen ‘Den Haller’ en de tuinen en rododendrons van kasteel Warmelo. En iets verderop ligt het ‘ landgoed Twickel’ in Delden.